Kvalitetssikring skaber bedre resultater

Tekster, der udarbejdes og kvalitetssikres ved hjælp af professionelle værktøjer, fører til højere kvalitet og endnu bedre resultater.

 

Hos Secher Communication går vi meget op i kvaliteten af vores arbejde. Derfor bruger vi også flere professionelle værktøjer til at sikre høj kvalitet i alle vores tekster.

 

Hver eneste tekstopgave understøttes af professionel software eller online værktøjer, der minimerer fejl og optimerer teksternes sprog og indhold. Resultatet er tekster i højere kvalitet, der skaber større værdi for din virksomhed og dens målgruppe.

De fleste personer kan skrive eller oversætte en tekst – men ikke alle kan gøre det på et niveau, som med sikkerhed fører til gode resultater og skaber værdi for både virksomheder og deres målgruppe.

 

Tekster, der udarbejdes og kvalitetssikres ved hjælp af professionelle værktøjer, fører til højere kvalitet og endnu bedre resultater. Hos Secher Communication benyttes flere professionelle, online værktøjer til at sikre, at niveauet på alle tekster altid er tilfredsstillende højt.

 

Hver eneste opgave, uanset om den har at gøre med oversættelse, tekstforfatning af søgeoptimerede tekster eller sproglig optimering, understøttes af professionel software og online værktøjer, der er med til at minimere fejl og optimere sproget og indholdet i teksterne.

 

Resultatet er tekster i højere kvalitet, der skaber større værdi for virksomhederne og deres målgruppe.

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

sprogche

Sprog

Vi laver oversættelser, der bl.a. tager højde for kultur- og sprogforskelle, så der skabes en mere professionel og troværdig opfattelse af virksomhederne.

lapwriting

Søgeoptimering

Vi søgeoptimerer tekster ud fra konkrete målgruppedata, ikke gæt og fornemmelser, hvilket skaber mere relevant indhold og højere kvalitet.

indholdche

Indhold

Vi skriver alle tekster med udgangspunkt i virksomhedernes identitet og stil og skaber værdi for målgruppen med relevant indhold til deres behov.

Det siger vores kunder om os

Software sikrer oversættelse i bedste kvalitet

Alle vores oversættelser udføres ved hjælp af professionelle oversættelsesværktøjer. Et oversættelsesværktøj, også kaldet CAT-værktøj (Computer Assisted Translation), giver vores kunder mange fordele:

 

Internationale oversættelsesværktøjer er meget anerkendte i oversættelsesbranchen

Bruges af tusindvis af professionelle oversættere og sprogspecialister over hele verden

Reducerer risikoen for fejloversættelser og forkert brug af terminologi

Sikrer en meget højere sproglig og indholdsmæssig kvalitet af din oversættelse

 

Alle disse fordele er med til at gøre slutproduktet – din tekstoversættelse – så god som mulig, hvilket selvfølgelig er et plus for dig.

Søgeoptimering med udgangspunkt i data – ikke i fornemmelser

Søgeoptimeret oversættelse og tekstforfatning skrives ikke bare på en fornemmelse om, hvilke søgeord virksomhedernes målgrupper bruger. Tværtimod – her spiller data nemlig en vigtig rolle.

 

Til alle søgeoptimerede tekster anvender Secher Communication professionelle, onlineværktøjer før, under og efter skriveprocessen for at sikre, at teksterne har det rette indhold i høj kvalitet – det skaber bedre og mere relevante tekster, der rammer målgruppen mere præcist.

 

Dine tekster vil f.eks. indeholde de bedste og mest relevante søgeord i forhold til din virksomhed og din målgruppe. Udgangspunktet vil derfor altid være din virksomheds nuværende og ønskede situation, og derfor baner en grundig søgeordsanalyse og virksomhedsforståelse vej for at få flere potentielle kunder ind på din hjemmeside.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?