Om Secher Communication

​Secher Communication er professionelt oversættelsesbureau og tekstbureau i Aalborg. Med stor erfaring og mange tilfredse kunder fra Danmark og resten af verden, der alle har fået værdiskabende tekster, har vi vist, at vi kan levere tekster i høj kvalitet til mange forskellige formål.

 

Vi tilbyder forskellige tekstrelaterede ydelser, der alle har til formål at gøre virksomheder mere konkurrencedygtige:

lapwriting

Tekstforfatning

Få velskrevne tekster, der fremhæver din virksomheds vigtigste budskaber og største fordele på effektiv og forståelig vis.

lapwriting

Oversættelse

Ram din udenlandske målgruppe bedre med professionelle oversættelser, der bl.a. tager højde for sprog- og kulturforskelle.

lapwriting

Tekstoptimering

Undgå tekster med stavefejl og dårlige formuleringer, så din virksomhed opfattes mere professionel og troværdig.

lapwriting

Søgeoptimering (SEO)

Gør din virksomhed mere synlig med søgeoptimering, der tager udgangspunkt i konkrete data om din målgruppes adfærd og behov.

Vores kunder viser vores succes

Vi mener, at vores kunder er de bedste til at fortælle om kvaliteten af vores arbejde og de løsninger, vi leverer. Derfor synes vi, at vores kunders cases og udtalelser taler for sig selv.

lapwriting

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Tekstydelser til mange forskellige virksomheder

Hos Secher Communication er vores vigtigste formål at skabe værdi for vores kunder gennem professionelle tekstydelser. Uanset opgavetype er kravet altid, at vi leverer løsninger i høj kvalitet, der skaber positive resultater – men hvorfor skal man ikke også altid forvente det bedste?

 

Vi hjælper virksomheder fra hele verden – fra små enkeltmandsvirksomheder til store, multinationale firmaer med mange år på bagen. Fælles for alle virksomhederne har været, at de har fået tekster i høj kvalitet, der skaber værdi for deres målgrupper og dermed også for virksomhederne selv.

Professionelle partnere bidrager til professionelle løsninger

Som et professionelt oversættelsesbureau og tekstbureau arbejder vi med mange forskellige typer af tekster.

 

Vi benytter os af professionelle samarbejdspartnere inden for oversættelse, tekstforfatning og søgeoptimering, der alle har stor erfaring og viden om deres specifikke arbejdsområder. Derudover har vi også andre samarbejdspartnere, der f.eks. kan hjælpe os og din virksomhed inden for følgende områder:

 

Grafisk design

Hjemmesideudvikling

Foto- og videoproduktion

Tryksager

 

Disse samarbejder giver alle vores kunder mulighed for at få pakkeløsninger til en lavere totalpris, end hvis de skulle købes hver for sig. På den måde kan du f.eks. få en ny responsiv hjemmeside med et flot grafisk design og skarpe tekster på én gang.

Som tekstbureau og oversættelsesbureau arbejder Secher Communication med tekster til en lang række forskellige formål.
Virksomheden benytter sig af mange professionelle samarbejdspartnere inden for oversættelse, tekstforfatning og søgeoptimering, der alle har stor erfaring og viden om deres specifikke arbejdsområder. Det sikrer alle kunder skræddersyede løsninger i høj kvalitet, der tager udgangspunkt i virksomhederne og deres målgrupper.
Udover at være et professionelt oversættelsesbureau og tekstbureau har Secher Communication også flere samarbejdspartnere blandt andet inden for følgende områder:

 

Grafisk design

Hjemmesideudvikling

Foto- og videoproduktion

Tryksager

 

Dette samarbejde giver alle kunder mulighed for at få værdiskabende pakkeløsninger til en lavere totalpris, end hvis de skulle købes hver for sig. Denne løsning består af mere end bare de forskellige tekstydelser Secher Communication kan tilbyde som bureau, og derfor kan du f.eks. få en ny responsiv hjemmeside, et flot grafisk design og skarpe tekster på én gang.

Virksomhedens baggrund, formål og værdier

Secher Communication ejes og drives af Anders Secher, der har mange års erfaring med tekstforfatning, oversættelse og søgeoptimering efter at have arbejdet som freelancetekstforfatter og -oversætter, men også hos flere virksomheder og organisationer i både Danmark og udlandet.

Virksomheden blev etableret på baggrund af en stor passion for skriftlig kommunikation og det at formidle virksomheders budskaber på en mere lettilgængelig, synlig og effektiv måde.

Virksomhedens formål er at levere tekster i høj kvalitet, der både skaber stor værdi for de virksomheder, der bruger dem og står som afsender, men også for målgrupperne, som virksomhederne ønsker at nå ud til på bedste vis.

lapwriting

Mission

Secher Communication skal være den foretrukne leverandør af tekstforfatning og oversættelse.

vision

Vision

Secher Communication skal skabe værdi for virksomheden, kunder og samarbejdspartnere gennem virksomhedens ydelser, relationer og værdisæt.

values

Værdier

Secher Communication arbejder ud fra et værdisæt, der er med til at skabe og styre virksomheden i alle dens aktiviteter og relationer med kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?