Sitemap

Secher Communications hjemmeside indeholder forskellige undersider med ydelser, som vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Her på denne side har vi samlet en række af de vigtigste ydelser, cases og meget mere, så du kan få et klart overblik over, hvad vi hjælpe dig med.

 

 

Tekstforfatning: Fra vores professionelle tekstforfattere får du velskrevne tekster, der er tilpasset til din virksomheds målgruppe og får din virksomhed til at fremstå mere interessant, troværdig og professionel. Vi har især stor erfaring med tekster til hjemmesider, webshops, blogs samt marketing- og salgstekster. Med vores tekstforfatning kan du få velskrevne tekster med værdifuldt indhold, der gør din virksomhed mere konkurrencedygtig.

Oversættelse: Skal du bruge fejlfri oversættelse, hvor budskabet bibeholdes på tydelig vis, så kan vores erfarne oversættere klare opgaven for dig. Vi er meget bevidste om vigtigheden af kvaliteten, så vi har kun oversættere med stor erfaring og de bedste kompetencer. Det er din garanti for professionel og korrekt oversættelse til mere end 15 forskellige sprog, der når ud til din målgruppe.

Tekstoptimering: Vi er gode til at forfatte klare og tydelige tekster, der er fejlfrie og har godt, værdifuldt indhold. Vi optimerer din virksomheds tekster, så de bliver velformulerede og får endnu bedre indhold. Med afsæt i din virksomhed får du tekster med endnu tydeligere budskaber, som styrker opfattelsen af din virksomhed.

Søgeoptimering: Skal din virksomhed være mere synlig for målgruppen og ligge bedre i søgeresultaterne hos Google og andre søgemaskiner? Så lad os hjælpe dig med søgemaskineoptimering af din hjemmeside. Vores arbejde gør din virksomhed mere synlig online, matcher jeres hjemmeside eller webshop med målgruppens søgeadfærd og tiltrækker i sidste ende flere potentielle kunder eller personer fra jeres målgruppe. Og det er der stor værdi i.

 

Om Secher Communication: Vi er et tekst- og oversættelsesbureau, der både forfatter og oversætter tekster. En stor passion og interesse for skriftlig kommunikation og formidling er grundlaget for stiftelsen af virksomheden. Vores mission er at være den foretrukne leverandør af tekster, der bidrager til at styrke vores kunders synlighed, troværdighed og evne til at vækste. Så skal vi hjælpe dig?

Kvalitetssikring: For os er kvaliteten af vores arbejde utrolig vigtigt. Det betyder, at vi altid bruger professionelle onlineværktøjer og fastlagte processer for at minimere fejl og udarbejde tekster i den bedste kvalitet. Til mange af vores opgaver benytter vi os samtidig af data, så vores skrevne tekster ikke blot udarbejdes på fornemmelser. Det er med til at højne både den sproglige og indholdsmæssige kvalitet i dine tekster.

FAQ – Spørgsmål & Svar: Har du et spørgsmål til os? Se, om ikke du kan finde svaret i vores FAQ. Vi modtager ofte henvendelser med spørgsmål om vores ydelser og arbejdsprocesser og meget andet. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål med tilhørende svar på denne side. Finder du ikke et brugbart svar, er du altid  velkommen til at kontakte os.

 

Tekst til hjemmeside: Vi er specialister i at skrive tekster til hjemmesider. Når vi hjælper virksomheder med hjemmesidetekster, tager vi altid udgangspunkt i data om deres målgrupper frem for blot at gætte eller skrive ud fra fornemmelser. Det giver virksomhederne bedre tekster, der kan skabe endnu mere værdi for dem.

SEO-tekstforfatter: Hos Secher Communication har vi dygtige SEO-tekstforfattere, der hjælper virksomheder med at få fejlfrie tekster med godt indhold. Disse tekster er samtidig søgeoptimerede til Google og andre søgemaskiner, hvilket sikrer, at teksterne er relevante og værdifulde for både brugere og søgemaskiner.

Professionel tekstforfatter: Ønsker din virksomhed gode tekster med godt indhold, som kan skabe synlighed og interesse for din virksomhed og dens produkter eller ydelser? Ja, og i sidste ende også mere salg? Så er vores professionelle tekstforfattere den rette løsning. De har nemlig stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at få tekster i høj kvalitet, der skaber værdi for både din virksomhed og dens målgruppe.

Skal vi hjælpe din virksomhed med at få flere kunder?