Skab synlig værdi med professionel engelsk oversættelse

Engelsk er et af verdens mest talte sprog. Forskellige varianter af sproget samt unikke, kulturelle forskelle betyder dog, at der nemt kan opstå udfordringer, når virksomheder kommunikerer på tværs af landegrænser og kulturer.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel engelsk oversættelse, der tager højde for disse sprog- og kulturforskelle. Alle oversættelser til og fra engelsk udføres af erfarne oversættere, hvilket er din garanti for tekster i høj kvalitet.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel engelsk oversættelse?

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel engelsk oversættelse. Alle oversættelser til og fra engelsk udføres af erfarne oversættere, der tager højde for sprog- og kulturforskelle. Det er din garanti for engelsk oversættelse i høj kvalitet.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel engelsk oversættelse?

Dansk-engelsk oversættelse til flere formål

Når man skal oversætte fra dansk til engelsk, er det nødvendigt at kende til flere vigtige ting, som virksomheden og dens målgruppe, samt konteksten og mediet teksten bruges i. Med denne viden bliver arbejdet væsentligt nemmere for personen, der skal oversætte fra dansk til engelsk.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med dansk-engelsk oversættelse. Vi har hjulpet mange danske virksomheder med engelsk oversættelse til forskellige formål, medier og målgrupper. Vi tilbyder blandt andet dansk-engelsk oversættelse af:

lapwriting

Hjemmesidetekster

produkttekster

Marketing- og salgstekster

reklametekster

Tekniske tekster

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Engelsk-dansk oversættelse af sprogspecialister

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med oversættelse mellem engelsk og dansk. Vi tilbyder oversættelse af tekster til virksomheder og organisationer og har derfor arbejdet med mange typer af tekster til både B2B og B2C.

 

Alle vores opgaver udføres af erfarne sprogspecialister, der er flydende i både engelsk og dansk og derfor har de rette kompetencer til at kunne lave engelsk-dansk oversættelse i høj kvalitet.

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder fra mange forskellige lande og brancher med at få engelsk-dansk oversættelse. Derfor kan vi også hjælpe din virksomhed med at få tekster, der formidler jeres budskaber til målgruppen på effektiv vis.

Korrekturlæsning og optimering af engelske tekster

Hos Secher Communication arbejder vi meget med dansk-engelsk oversættelse og engelsk-dansk oversættelse. Det er dog ikke de eneste sprogkombinationer, vi fokuserer på. Vi tilbyder nemlig også professionel engelsk oversættelse til og fra andre sprog, som tysk, svensk, norsk og spansk. Det er noget mange virksomheder efterspørger for at kunne tilbyde deres produkter og ydelser bedst muligt i udlandet.

Vi tilbyder også korrekturlæsning og sproglig optimering af engelske tekster. Det betyder, at din virksomhed kan få tekster på engelsk, der er 100 % korrekte i forhold til det engelske sprog og samtidig tilpasses til mediet og målgruppen for at skabe den bedste effekt.

Udover oversættelse og optimering af eksisterende tekster kan vi også hjælpe med tekstforfatning på engelsk. Vi skriver f.eks. promoverende og salgsfokuserede engelske tekster til marketing- og salgsmateriale, f.eks. reklamer og brochurer, samt online tekster, som søgeoptimerede hjemmesidetekster og nyhedsbreve, der skaber interesse og loyalitet. Dermed kan din virksomhed nemt få tekster på engelsk, der skaber værdi for virksomhedens målgruppe og virksomheden selv.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?