Skab værdi med professionel norsk oversættelse

Selvom norsk er et ‘lille’ sprog, så har fejlfri norsk oversættelse stadig stor betydning. Norge er nemlig mange danske virksomheders vigtigste marked. Derfor har fejlfrie norske oversættelser, der er tilpasset til de norske målgruppers sprog og kultur, stor værdi.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel norsk oversættelse, der udføres af dygtige norske oversættere. Deres erfaring og ekspertise er din garanti for oversættelse til og fra norsk i høj kvalitet.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel norsk oversættelse?

Norge er mange danske virksomheders vigtigste marked. Derfor har fejlfrie norske oversættelser, der er tilpasset til de norske målgruppers sprog og kultur, stor betydning og værdi.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel norsk oversættelse, der udføres af dygtige norske oversættere. Deres erfaring og ekspertise er din garanti for oversættelse til og fra norsk i høj kvalitet.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel norsk oversættelse?

Oversættelse fra dansk til norsk af mange teksttyper

Når danske virksomheder ønsker at komme i kontakt med potentielle kunder fra Norge, er det en rigtig god idé at vide, præcis hvem målgruppen er, og hvor i landet de befinder sig. Når man skal oversætte fra dansk til norsk, er der nemlig vigtige overvejelser at gøre sig, f.eks. om teksterne skal oversættes til nynorsk eller bokmål.

 

Hos Secher Communication har vi norske sprogspecialister, der har stor erfaring med at oversætte fra dansk til norsk og derfor kan oversætte til begge varianter. Vi tilbyder dansk-norsk oversættelse af flere forskellige typer af tekster og kan blandt andet hjælpe med:

lapwriting

Søgeoptimerede tekster

produkttekster

Marketing- og salgstekster

reklametekster

Tekniske tekster

Uanset hvilken teksttype du skal bruge dansk-norsk oversættelse til, så kan vi hjælpe. Vi bidrager også gerne med rådgivning til din virksomheds tekster, og hvordan I sikrer, at teksterne har indhold, der er værdifuldt for målgruppen.

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Norsk-dansk oversættelse til forskellige formål

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder fra forskellige brancher med norsk-dansk oversættelse, der både er 100 % korrekt, men også tilpasses til målgruppen og mediet, så teksterne skaber større værdi.

 

Vi har hjulpet forskellige kundetyper og har derfor erfaring med at oversætte fra norsk til dansk til mange formål. Vi tilbyder blandt andet norsk-dansk oversættelse til små og store virksomheder, private og offentlige organisationer og foreninger samt privatpersoner. Derfor kan vi tilbyde oversættelse fra norsk til dansk af tekster med både kommerciel, offentlig og privat karakter. Som med alle vores andre tekstydelser sikrer vi selvfølgelig, at oversættelserne passer til mediet, konteksten og målgruppen.

Norsk korrektur, sprogoptimering og tekstforfatning

Hos Secher Communication har vi flere professionelle samarbejdspartnere, der kan sikre din virksomhed velskrevne norske tekster. Vi arbejder sammen med erfarne, norske tekstforfattere, der tilbyder tekster på norsk til mange forskellige formål og målgrupper. Vi tilbyder ikke kun dansk-norsk oversættelse, men også oversættelse mellem norsk og engelsk samt til og fra flere andre sprog.

Udover velskrevne tekster på norsk tilbyder vi også korrekturlæsning og tekstoptimering af eksisterende norske tekster. Det kan både sikre din virksomhed 100 % fejlfrie tekster og hæve den norske teksts indholdsmæssige og sproglige niveau, så teksterne bliver endnu mere målrettede og værdifulde.

Har din virksomhed brug for tekster fra norske tekstforfattere eller oversættere, har vi personer med den rette kombination af erfaring, kompetencer og branchekendskab til at klare din opgave og sikre jer norske tekster i høj kvalitet.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?