Ram målgruppen med professionel svensk oversættelse

Som et af Danmarks nabolande har Sverige stor betydning for mange danske virksomheder. Selvom mange danske virksomheder tror, at svenske målgrupper nemt forstår budskaberne i deres danske tekster, så risikerer de alligevel, at kultur- og sprogforskelle forringer effekten af budskaberne.

 

Når danske virksomheder retter blikket mod potentielle kunder i Sverige, er det derfor utrolig vigtigt at have fokus på kvalitet, tilpasning og værdi i teksterne til målgruppen. Og det gøres bedst muligt med svenske sprogspecialister.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel svensk oversættelse og andre tekstydelser, der udføres af erfarne, svenske oversættere og sprogspecialister. Med disse eksperter får din virksomhed garanti for tekster i høj kvalitet, der rammer målgruppen.

Som et af Danmarks nabolande har Sverige stor betydning for mange danske virksomheder. Til trods for, at Danmark og Sveriges kulturer og sprog har meget tilfælles, så er der alligevel også mange forskelle. Selvom danske virksomheder tror, at deres svenske målgrupper nemt forstår budskaberne i deres danske tekster, så risikerer de alligevel, at kultur- og sprogforskelle forringer effekten af budskaberne.

 

Når danske virksomheder retter blikket mod potentielle kunder i Sverige, er det derfor utrolig vigtigt at have fokus på kvalitet, tilpasning og værdi i teksterne til målgruppen. Og det gøres bedst muligt med svenske sprogspecialister.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel svensk oversættelse og andre tekstydelser, der udføres af erfarne, svenske oversættere og sprogspecialister. Med disse eksperter får din virksomhed garanti for tekster i høj kvalitet, der rammer målgruppen.

Dansk-svensk oversættelse til flere formål

Når virksomheder skal have dansk-svensk oversættelse, er der flere overvejelser, der altid går igen. Det gælder f.eks. tekstens formål, mediet teksten skal bruges i, og hvem målgruppen er. Disse forhold skal overvejes sammen med sprog- og kulturforskelle, så oversættelsen til svensk er i bedste kvalitet.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi at oversætte dansk til svensk inden for en bred række af opgaver. Vores svenske oversættere kan f.eks. hjælpe din virksomhed med dansk-svensk oversættelse af følgende teksttyper:

lapwriting

Søgeoptimerede tekster

produkttekster

Marketing- og salgstekster

reklametekster

Tekniske tekster

Udover at oversætte fra dansk til svensk, så teksterne er 100 % korrekte, så sikrer de svenske oversættere samtidig, at teksternes budskaber skinner tydeligt igennem.

 

Når vi tilbyder oversættelse til svensk, er det ikke kun af danske tekster. Vores store netværk af svenske oversættere gør, at vi også kan tilbyde andre kombinationer, f.eks. til/fra engelsk, tysk eller norsk. Der er altså rig mulighed for, at din virksomhed kan få svenske tekster i høj kvalitet uanset sprogkombination.

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Sprogspecialister udfører svensk-dansk oversættelse

Når vi oversætter svensk til dansk, er det ikke altid de samme typer af kunder, vi hjælper. Vores arbejde er både målrettet små og store virksomheder, organisationer og foreninger samt privatpersoner. Derfor har vi erfaring med tekster af både kommerciel, offentlig og privat karakter og kan udføre svensk-dansk oversættelse til blandt andet hjemmesider, brochurer, kontrakter og nyhedsbreve.

 

Uanset om vi oversætter fra svensk til dansk eller andre sprog, så udføres alle opgaver af erfarne sprogspecialister og modersmåloversættere. Kombinationen af mange års erfaring og relevante kompetencer betyder, at vi kan tilbyde din virksomhed svensk-dansk oversættelse til flere forskellige formål, medier og målgrupper.

 

Vi har også stor erfaring med oversættelse til virksomheder i mange forskellige brancher og lande. Det betyder, at vi er i stand til at tilpasse og kvalitetssikre oversættelserne bedst muligt til målgruppen, så teksterne og deres budskaber får den største effekt på målgruppen.

Svensk tekstforfatning, korrektur og sprogoptimering

Hos Secher Communication tilbyder vi også andre tekstydelser, der giver din virksomhed værdiskabende svenske tekster. Vi tilbyder blandt andet svensk tekstforfatning til marketing- og salgstekster, der skaber interesse og salg, eller søgeoptimerede hjemmesidetekster, der skaber større synlighed online. Til hver eneste opgave bruger vi en svensk tekstforfatter, der har stor erfaring med at fremhæve fordelene ved virksomhederne og deres produkter/ydelser for deres målgruppe.

Skriver din virksomhed allerede selv svenske tekster, udfører vi også korrekturlæsning og sproglig optimering. Det er med til at sikre fejlfrie svenske tekster, der fremhæver vigtige budskaber optimalt.

Uanset om din virksomhed har brug for en svensk tekstforfatter, oversætter eller korrekturlæser, så kan vi sikre jer effektive tekster på svensk, der skaber værdi for både din virksomhed og dens målgruppe.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?