Ram din målgruppe med professionel svensk oversættelse

Sverige er et vigtigt land for mange danske virksomheder. Selvom mange af virksomhederne tror, at deres svenske målgrupper har nemt ved at forstå budskaberne i deres danske tekster, så er der altid risiko for, at kultur- og sprogforskelle forringer effekten af budskaberne.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel svensk oversættelse af erfarne, svenske oversættere. Vi sikrer din virksomhed fejlfri svensk oversættelse, der tager højde for sprog- og kulturforskelle. Det er din garanti for svensk oversættelse, der rammer målgruppen effektivt og skaber værdi for din virksomhed.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel svensk oversættelse?

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel svensk oversættelse, der udføres af erfarne, svenske oversættere.

 

Med deres hjælp får din virksomhed fejlfri svensk oversættelse, der også tager højde for sprog- og kulturforskelle. Det er din garanti for svensk oversættelse, som rammer målgruppen bedre og skaber mere værdi for din virksomhed.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel svensk oversættelse?

Dansk-svensk oversættelse til flere formål

Enhver dansk-svensk oversættelse indeholder mange vigtige overvejelser, f.eks. formål, medie og målgruppe. Disse forhold skal kombineres med sprog- og kulturforskelle, så oversættelsen til svensk bliver af den bedste kvalitet.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi dansk-svensk oversættelse inden for flere områder. Vores svenske oversættere kan f.eks. hjælpe din virksomhed med oversættelse af følgende teksttyper:

lapwriting

Søgeoptimerede tekster

produkttekster

Marketing- og salgstekster

reklametekster

Tekniske tekster

Udover at oversætte fra dansk til svensk, så teksterne er 100 % korrekte, så sikrer de svenske oversættere samtidig, at teksternes budskaber skinner tydeligt igennem.

 

Når vi tilbyder oversættelse til svensk, er det ikke kun af danske tekster. Vores store netværk af svenske oversættere gør, at vi også kan tilbyde andre kombinationer, f.eks. til/fra engelsk, tysk eller norsk. Der er altså rig mulighed for, at din virksomhed kan få svenske tekster i høj kvalitet uanset sprogkombination.

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Sprogspecialister udfører svensk-dansk oversættelse

Når vi oversætter svensk til dansk, er det for mange forskellige kundetyper. Derfor har vi erfaring med tekster af både kommerciel, offentlig og privat karakter og kan udføre svensk-dansk oversættelse til blandt andet hjemmesider, brochurer, kontrakter og nyhedsbreve.

 

Uanset om vi oversætter fra svensk til dansk eller andre sprog, så udføres alle opgaver af erfarne sprogspecialister og oversættere. Vores erfaring og kompetencer betyder, at vi kan tilbyde din virksomhed svensk-dansk oversættelse til flere forskellige formål, medier og målgrupper.

 

Vi har også stor erfaring med oversættelse til virksomheder i mange forskellige brancher og lande. Det betyder, at vi er i stand til at tilpasse og kvalitetssikre oversættelserne bedst muligt til målgruppen, så teksterne og deres budskaber får den største effekt på målgruppen.

Svensk tekstforfatning, korrektur og sprogoptimering

Hos Secher Communication tilbyder vi også andre tekstydelser, der giver din virksomhed værdiskabende svenske tekster. Vi tilbyder blandt andet svensk tekstforfatning til marketing- og salgstekster, der skaber interesse og salg, eller søgeoptimerede hjemmesidetekster, der skaber større synlighed online. Til hver eneste opgave bruger vi en svensk tekstforfatter, der har stor erfaring med at fremhæve fordelene ved virksomhederne og deres produkter/ydelser for deres målgruppe.

Skriver din virksomhed allerede selv svenske tekster, udfører vi også korrekturlæsning og sproglig optimering. Det er med til at sikre fejlfrie svenske tekster, der fremhæver vigtige budskaber optimalt.

Uanset om din virksomhed har brug for en svensk tekstforfatter, oversætter eller korrekturlæser, så kan vi sikre jer effektive tekster på svensk, der skaber værdi for både din virksomhed og dens målgruppe.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?