Skab værdi med professionel tysk oversættelse

Tyskland er det vigtigste marked for mange danske virksomheder. Derfor har professionel tysk oversættelse og tekstforfatning også stor værdi for de danske virksomheder. Kan danske virksomheder ikke formidle deres budskaber tydeligt og effektivt i deres tekster på tysk, forringer det deres konkurrenceevne, så de risikerer at miste potentielle og eksisterende kunder.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring professionel tysk oversættelse og andre tekstydelser på tysk, f.eks. tekstforfatning, korrekturlæsning og sprogoptimering. Erfarne sprogspecialister sikrer din virksomhed tyske tekster i høj kvalitet, der rammer din virksomheds målgruppe effektivt og derved skaber større værdi for jer.

Tyskland er det land i EU med flest indbyggere og det vigtigste handelsmarked for rigtig mange danske virksomheder. Af den grund kan professionel tysk oversættelse eller tekstforfatning skabe stor værdi for de danske virksomheder.

 

Er virksomhederne ikke i stand til at formidle deres budskaber tydeligt og effektivt gennem tekster på tysk, kan de dog risikere at miste potentielle eller eksisterende kunder.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med det tyske sprog. Vi tilbyder professionel tysk oversættelse og andre tekstydelser på tysk, f.eks. tekstforfatning, korrekturlæsning og sprogoptimering, der udføres af erfarne sprogspecialister. Hver især kan disse ydelser skabe tekster med fejlfrit sprog og højere kvalitet, så de i sidste ende kan give virksomhederne større værdi.

Dansk-tysk oversættelse til mange formål

Hos Secher Communication oversætter vi tekster til mange forskellige formål, medier og målgrupper. Vi har erfaring med en bred række af tekster og kan f.eks. oversætte dansk til tysk inden for disse teksttyper:

produkttekster

Marketing- og salgstekster

lapwriting

Online & SEO-tekster

reklametekster

Tekniske tekster

Når vi arbejder med oversættelse fra dansk til tysk, bruger vi kun tyske sprogspecialister, der har stor erfaring med det tyske sprog. På den måde sikrer vi, at den tyske tekst fremstår fejlfrie og sprogligt korrekte, men også afspejler din virksomhed og dens mange fordele bedst muligt.

 

Har din virksomhed brug for professionel dansk-tysk oversættelse, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Tysk-dansk oversættelse til forskellige målgrupper

Hos Secher Communication hjælper vi kunder fra mange forskellige brancher med tysk-dansk oversættelse. Vi tilbyder oversættelse af tyske tekster til forskellige formål, medier og målgrupper til både virksomheder, organisationer og privatpersoner.

 

Vores sprogspecialister har stor erfaring med tysk oversættelse og har de rette kompetencer til at sikre, at alle oversættelser fra tysk til dansk er sprogligt korrekte. Samtidig sikrer de også, at teksterne tilpasses til både mediet, konteksten og målgruppen. Det sikrer både højere tekstkvalitet, og at tekstens budskab og formål får den bedst mulige effekt på målgruppen, uanset hvem den er, og hvor den eksponeres for din virksomheds tekster og budskaber.

 

Har din virksomhed brug for tysk-dansk oversættelse, f.eks. af marketing- og salgstekster, en teknisk tekst eller en hel hjemmeside, så kan vores professionelle oversættere klare opgaven.

Korrektur, sprogoptimering og tekstforfatning af tyske tekster

Hos Secher Communication kan vores tyske sprogspecialister også andet end at oversætte til og fra tysk. Udover kombinationen dansk-tysk kan du også få oversættelser til og fra tysk med andre sprog, f.eks. norsk, svensk og engelsk.

En anden mulighed for din virksomhed er at gøre brug af korrekturlæsning eller sprogoptimering. Vores tyske sprogspecialister hjælper med at sikre, at din virksomheds eksisterende tyske tekster er fejlfrie og skrevet i et velformuleret sprog, der er tilpasset til tekstens formål, medie og målgruppe. Det skaber større værdi – både for læserne, men også for din virksomhed.

Vi tilbyder også tekstforfatning af tekster på tysk, så din virksomhed også kan få hjælp til helt nye tekster. Det kan f.eks. være nyttigt, hvis din virksomhed ønsker at komme i kontakt med potentielle kunder fra Tyskland, f.eks. med online annoncering på tysk eller en blanding af tekstforfatning og oversættelse fra dansk til tysk af virksomhedens eksisterende hjemmeside.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?