Søgeoptimering skaber synlighed og værdi

Søgemaskineoptimering – også kaldet SEO – er vigtigt for alle hjemmesider og webshops. Undersøgelser viser f.eks., at langt de fleste personer trykker på links på side 1 i søgemaskiner, som Google.

 

Er din virksomhed ikke synlig online, risikerer du altså at gå glip af mange potentielle kunder, der finder informationer på nettet eller lige frem foretager deres køb online. Men det er her, søgeoptimering kommer ind i billedet.

 

Vores SEO-ydelser kan hjælpe din hjemmeside eller webshop til bedre placeringer i søgemaskinerne, så I bliver mere synlige for jeres målgruppe. Med den rette SEO-strategi og det rette valg af SEO-ydelser kan din hjemmeside helt konkret optimeres til at matche din målgruppes søgeadfærd og købsbehov. Og det er der stor værdi i.

Skal din virksomheds hjemmeside være mere relevant og synlig for målgruppen, så den tiltrækker flere potentielle kunder? Så er søgeoptimering en absolut nødvendighed.

 

Som eksempel på vigtigheden af effektiv søgemaskineoptimering viser en undersøgelse fra brancheforeningen for dansk internethandel, at over 80 % af den danske befolkning handler i webbutikker. Samtidig vælger næsten alle personer links på side 1 i søgemaskiner, som Google.

 

Er din virksomhed ikke synlig online, risikerer du at gå glip af de mange potentielle kunder, der enten handler på nettet eller finder informationer online. Men det er her, at søgeoptimering kommer ind i billedet.

 

Med forskellige typer af søgeoptimeringsydelser (SEO-ydelser) kan din hjemmeside eller webshop blive mere synlig i søgemaskinerne og dermed bedre nå ud til din målgruppe. Med den rette SEO-strategi og det rette valg af SEO-ydelser kan din hjemmeside optimeres til at matche din målgruppes søgeadfærd og konkrete købsbehov. Og det er der stor værdi i.

SEO-ydelser der skaber overblik og værdi

Hos Secher Communication tilbyder vi flere forskellige typer af SEO-ydelser og SEO-analyser, der kan gøre din hjemmeside endnu mere konkurrencedygtig.

 

Nogle virksomheder ønsker blot et mindre tjek af deres nuværende situation, mens andre både har brug for et omfattende SEO-tjek med efterfølgende optimering og fastlæggelse af en strategi.

 

Uanset hvor din virksomhed befinder sig, tilbyder Secher Communication professionelle SEO-ydelser i samarbejde med specialiserede samarbejdspartnere, der kan forbedre din hjemmeside:

sogersvg

Søgeordsanalyse

Få udført en grundig søgeordsanalyse, der skaber et optimalt udgangspunkt for optimeringen af din hjemmeside, så den bliver mere synlig og tiltrækker flere kunder.

hjemeside

Hjemmesideanalyse

Få analyseret din hjemmesides tekster, indhold og struktur i forhold til effektiv søgeoptimering, bedre sproglig kvalitet samt større fokus på værdifuldt indhold og virksomhedens vigtigste budskaber.

Uanset hvilke SEO-ydelser din virksomhed har brug for, så er resultatet en hjemmeside, der bliver mere synlig for målgruppen og i højere grad er tilpasset til deres søgeadfærd og købsbehov.

Det siger vores kunder om os

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Samarbejde med erfarne SEO-eksperter

For at optimere hjemmesider bedst muligt er det vigtigt med velskrevne, søgeoptimerede tekster. Der er dog også andre ting, der skal med i ligningen. Det gælder f.eks. teknisk optimering af hjemmesidens struktur og hastighed samt links fra andre hjemmesider til din hjemmeside.

 

Hos Secher Communication har vi flere samarbejdspartnere, der er specialister i de forskellige SEO-discipliner og har mange års erfaring med at gøre virksomheder mere synlige online. I samarbejde med dem kan din virksomhed få en omfattende SEO-analyse og SEO-optimering, der sikrer, at din virksomheds hjemmeside bliver mere synlig for målgruppen.

Søgeoptimering på flere sprog

Udover søgemaskineoptimering på dansk har vi også et stærkt netværk af erfarne samarbejdspartnere og freelancere, der gør det muligt for os at udføre søgeoptimering til fremmedsprog, som norsk, svensk, tysk og engelsk.

Vi udfører søgeordsanalyse og andre typer af SEO-analyser på disse sprog. Det er blandt andet vigtigt, hvis en hjemmeside skal være mere synlig hos udenlandske målgrupper, f.eks. hvis en dansk webshop ønsker at ekspandere til Norge og Sverige.

Med søgeoptimering til andre sprog samt efterfølgende oversættelse eller tekstforfatning kan din virksomhed være sikker på, at hjemmesideteksterne er tilpasset til markedet og målgruppens sprog, kultur og behov.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?