Søgeordsanalyse skaber indsigt i din målgruppe

En søgeordsanalyse er vigtig for enhver virksomhed, der ønsker at være synlig på nettet. En veludført søgeordsanalyse giver nemlig et værdifuldt indblik i målgruppens søgeadfærd og købsbehov.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at udføre søgeordsanalyser. Vi kan hjælpe din virksomhed med at få større indsigt i jeres målgruppe, så I kan skabe endnu større udbytte af jeres hjemmeside og andre onlineaktiviteter.

Søgeordsanalyse er et vigtigt element for enhver virksomhed, der ønsker, at dens hjemmeside er synlig på nettet og mere relevant for målgruppen. Med gennemtænkte og veludførte søgeordsanalyser kan virksomheder i alle brancher få værdifuld viden om deres målgruppers adfærd – både i forhold til konkrete søgninger i søgemaskiner, men også i forhold til at få viden om deres informations- og købsbehov, placering i købsprocessen og meget mere. Det er altså konkrete målgruppedata med stor værdi.

 

Hos Secher Communication udfører vi professionel søgeordsanalyse, der er udgangspunktet for efterfølgende søgeoptimering af virksomheders hjemmesider. Med en effektiv og gennemtænkt analyse af søgeord kan enhver virksomhed skabe bedre synlighed på nettet over for potentielle kunder og andre målgrupper.

Mange fordele ved professionel søgeordsanalyse

En analyse af søgeord på din virksomheds hjemmeside vil gøre det klart, om hjemmesiden indeholder de søgeord, som målgruppen bruger, når de søger i søgemaskiner. En detaljeret søgeordsanalyse kan blandt andet identificere områder, hvor der på sigt kan tiltrækkes flere potentielle kunder eller sælges mere. Derudover er der også mange andre fordele ved en søgeordsanalyse:

 

Bedre placering i søgemaskiner

Større relevans for målgruppen

Opdag nye målgruppetendenser

Mere synlig hjemmeside

Øget konverteringsrate

Identificering af nye markeder

 

En veludført søgeordsanalyse kan skabe værdifuld viden om din målgruppes søgeadfærd og behov. Med den viden kan din virksomheds hjemmeside optimeres, så den bliver mere synlig og dermed kan skabe større værdi. Vi tilbyder også velskrevne, søgeoptimerede hjemmesidetekster, der er en naturlig del af arbejdet med søgeordsanalyse og optimering af hjemmesider.

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Effektiv søgeordsanalyse på flere sprog

Hos Secher Communication tilbyder vi også søgeordsanalyse på flere sprog udover dansk, f.eks. engelsk, tysk, norsk og svensk.

 

En søgeordsanalyse er både relevant for din virksomhed, hvis den allerede har en hjemmeside på et andet sprog, der måske er direkte oversat fra den danske hjemmeside uden fokus på søgeoptimering. Og så er en analyse af søgeord selvfølgelig også vigtig, hvis en virksomhed allerede har taget en beslutning om, at der skal skabes en hjemmeside på et andet sprog.

 

Vi kan skabe overblik over relevante og populære søgeord for din virksomhed hos udenlandske målgrupper. Det kan gøre din virksomheds hjemmeside endnu mere målrettet og effektiv i jagten på udenlandske kunder. Vi tilbyder også oversættelse og tekstforfatning på flere sprog, der inkluderer søgeoptimering som en del af processen med at skabe en effektiv hjemmeside.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?