Professionel tekstforfatning skaber stor værdi

Gode tekster, der er tilpasset til målgrupper og medier, er utrolig vigtige. Undersøgelser viser f.eks., at 83 % af danskerne fravælger webshops med dårligt sprog, som stavefejl og dårlige formuleringer. Velskrevne tekster har altså stor betydning, hvis din virksomhed ikke skal risikere at skræmme målgruppen væk.

 

Med professionel tekstforfatning får din virksomhed tekster i høj kvalitet, der kan skabe værdi på mange måder:

 

 Større tillid og troværdighed til din virksomhed

Bedre opfattelse af din virksomhed

 Højere loyalitet og bedre fastholdelse af kunder

 Mere effektiv markedsføring og et stærkere brand

Tiltrækning af flere kunder og øget salg

Betydningen af gode, velformulerede tekster, der er tilpasset til målgrupper og medier, kan ikke understreges nok. Her er et tydeligt eksempel: Ifølge en undersøgelse fra foreningen for dansk internethandel fravælger hele 83 % af danskerne webshops med dårligt sprog, som stavefejl og dårlige formuleringer. Korrekte, velskrevne tekster har altså enorm betydning, hvis din virksomhed ikke skal risikere at skræmme både eksisterende og potentielle kunder væk.

 

Med velskrevne og værdiskabende tekster kan virksomheder få stor, positiv effekt med deres kommunikationsaktiviteter. Nogle af de mange fordele din virksomhed kan opleve med professionel tekstforfatning er, at teksterne kan:

 

skabe større tillid og troværdighed til din virksomhed

styrke samarbejdspartneres opfattelse af din virksomhed

fastholde eksisterende kunder og skabe stærkere loyalitet

styrke marketingaktiviteter og føre til et stærkere brand

tiltrække nye kunder og generere mere salg

Tekster i høj kvalitet til flere formål

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at skrive tekster i høj kvalitet til forskellige medier og målgrupper. Vi har hjulpet mange virksomheder fra både Danmark og udlandet med tekstforfatning til forskellige formål. Vores speciale er især inden for disse teksttyper:

lapwriting

Webtekster

Velskrevne tekster til hjemmesider, blogs og annoncering, der skaber større synlighed og bedre eksponering over for målgruppen.

produkttekster

Produkttekster

Søgeoptimerede produkt- og kategoritekster til webshops, der fremhæver produktfordele, skaber interesse og øger chancen for salg.

reklametekster

Reklametekster

Kreative tekster til bl.a. brochurer og nyhedsbreve, der skaber større interesse for virksomheder og deres produkter/ydelser.

teknisketekst

Tekniske tekster

Tekster med teknisk indhold, f.eks. manualer, virksomhedsprofiler og datablade, hvor indholdet skal gøres overskueligt og forståeligt.

De rette tekster skaber tillid og troværdighed

Vores tekster tager udgangspunkt i de virksomheder, vi skriver for. Vi tager højde for deres identitet, stil og eksisterende måde at kommunikere på, så det afspejles tydeligt i deres tekster – en vigtig strategi til at ramme målgruppen effektivt og skabe tillid og troværdighed er nemlig at bevare den røde tråd i kommunikationen med målgruppen uanset medie og platform.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at skrive forskellige typer af tekster:

 

Informative tekster, der giver værdifuld information på en objektiv og præcis måde

 Kreative tekster, der skaber opmærksomhed, interesse og øget salg

 

 

Er indholdet i din virksomheds tekster teknisk og meget avanceret, kan vi gøre indholdet mere håndgribeligt og forståeligt. På samme måde kan vi også sikre, at din virksomheds tekster ikke indeholder dagligdagstale, så niveauet hæves, og din virksomhed fremstår mere professionel. Uanset formål, medie og målgruppe så har vi erfaring med at udforme professionelle tekster, der formår at ramme målgruppen effektivt.

tekstforimg

Det siger vores kunder om os

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Tekstforfatning på flere sprog

Professionel tekstforfatning er ikke kun nødvendigt i danske tekster – udenlandske målgrupper skal også forkæles med velskrevne tekster, der kommunikerer vigtige budskaber på tydelig og effektiv vis. Hos Secher Communication tilbyder vi tekstforfatning på flere sprog, f.eks. dansk, engelsk, svensk, norsk og tysk.

Udover tekstforfatning arbejder vi også med oversættelse, tekstoptimering og søgeoptimering, så der er rig mulighed for at få professionelle tekster i høj kvalitet – selvfølgelig tilpasset til formål, målgruppe og medie. Dermed kan din virksomhed få tekster i høj kvalitet, der kan hjælpe jer i samarbejdet med virksomheder uden for Danmark, men også til at sikre målrettet og effektiv kommunikation til udenlandske kunder.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?