Reklametekst der rammer plet hos målgruppen

Reklametekster og marketingtekster kan være effektive til at promovere virksomheder og deres produkter eller ydelser. Hvis din reklametekst skal være have den ønskede effekt, skal indholdet og stilen tilpasses til målgruppen og mediet, men også have et klart budskab.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at skrive reklame- og marketingtekster til forskellige formål, medier og målgrupper. Vi kan skabe opmærksomhed og interesse for din virksomhed ved hjælp af forskellige tekster:

 

Brochuretekster

Artikel- og blogtekster

Online reklametekster

Salgstekster

Kampagnetekster

Online annonceringstekster

En reklametekst, eller marketingtekst, kan være én af de mest effektive metoder for virksomheder til at promovere dem selv over for en bestemt målgruppe og sælge deres produkter eller ydelser. Men da rigtig mange virksomheder bruger reklametekster til at komme i kontakt med potentielle kunder er der også risiko for, at teksterne forsvinder i mængden, hvis ikke de er målrettede, iøjnefaldende og effektive.

 

Hvis din virksomheds reklametekst skal ramme målgruppen, skal indholdet og stilen tilpasses til målgruppen og mediet, men også have et klart og forståeligt budskab.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at skrive reklame- og marketingtekster til mange forskellige formål, medier og målgrupper. Vi kan hjælpe din virksomhed med iøjnefaldende og interesseskabende indhold til flere forskellige teksttyper, f.eks.:

 

Brochuretekst

Artikel- og blogtekst

Online reklametekst

Salgstekst

Kampagnetekst

Online annonceringstekst

Det siger vores kunder om os

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Reklame- og salgtekster på flere sprog

Har din virksomhed målgrupper i udlandet, eller ønsker I at ekspandere til nye markeder, er det også vigtigt med gode reklametekster og salgstekster. For at ramme effektivt på tværs af sprog og kulturer kræves der kendskab til bl.a. sprog- og kulturforhold – ellers får teksterne ikke den ønskede effekt, så der skabes interesse for din virksomhed.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi tekstforfatning af reklametekster og andre teksttyper på blandt andet engelsk, tysk, norsk og svensk. Vi kan også oversætte eksisterende tekster til et eller flere sprog og tilpasse dem til de specifikke markeder, hvor teksterne skal bruges. På den måde tages der både højde for kulturelle og sproglige forskelle, så reklameteksterne rammer målgruppen mere effektivt og dermed skaber større værdi for din virksomhed.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?