Teknisk tekst der er til at forstå

I videnstunge brancher er tekniske tekster vigtige for at kunne drive virksomhed på effektiv vis og øge konkurrenceevnen. Disse tekster er blandt andet med til optimere virksomhedernes arbejdsgange og kommunikere med forskellige målgrupper, som kunder og samarbejdspartnere.

 

Hos Secher Communication hjælper vi virksomheder med tekniske tekster til forskellige formål. Vi hjælper blandt andet med at gøre kompliceret indhold mere forståeligt eller sikre, at deres tekster stemmer overens med virksomhedens eksisterende kommunikation.

I videnstunge brancher, f.eks. inden for produktion, energi og it, er tekniske tekster vigtige for at kunne drive virksomhed på effektiv vis. Disse tekster er blandt andet med til optimere virksomhedernes arbejdsgange og kommunikere med forskellige målgrupper, som kunder og samarbejdspartnere.

 

En teknisk tekst har derfor stor betydning og værdi, da den er med til at skabe bedre konkurrenceevne for den enkelte virksomhed.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi tekniske tekster til forskellige formål, der både kan gøre kompliceret indhold mere forståeligt eller sikre, at tekstindholdet overholder særlige regler eller stemmer overens med virksomhedens generelle kommunikation til vigtige målgrupper.

Det siger vores kunder om os

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Teknisk tekst til flere formål og målgrupper

Tekniske tekster består af indhold, der kan være svært at forstå for personer som ikke har samme viden om virksomheden eller branchen. Det er typisk dokumentation af processer og systemer, men også kommunikation og markedsføring af kompliceret indhold.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med tekniske tekster. Vi har hjulpet mange virksomheder fra Danmark og resten af verden og har derfor et stort kendskab til terminologien i forskellige brancher. Vi tilbyder tekstforfatning til flere forskellige typer af tekster:

 

Rapporter

Brugermanualer

How to-guides

Data- og produktblade

 

Udover tekster fra tekniske tekstforfattere tilbyder vi også korrekturlæsning og tekstoptimering af tekster. Disse ydelser sikrer, at din virksomheds tekster er sprogligt korrekte, fremhæver vigtige budskaber og er tilpasset korrekt til konteksten og mediet.

Teknisk tekst på flere sprog

Hos Secher Communication arbejder vi ikke kun med tekniske tekster på dansk. Vores sprogkompetencer, erfaring og netværk af professionelle samarbejdspartnere gør også, at vi kan tilbyde oversættelse af tekster til mange andre sprog, f.eks. engelsk, tysk, svensk og norsk.

 

At få en teknisk tekst oversat fra engelsk eller dansk kan i mange tilfælde vise sig at være en god investering, da den kan forbedre målgruppens forståelse af indholdet og opfattelse af din virksomhed. Vi kan altså hjælpe med at styrke din virksomhed over for udenlandske kunder og samarbejdspartnere.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?