Webtekster der skaber synlighed og salg

En hjemmeside har begrænset værdi, hvis ikke målgruppen ved, at den eksisterer.

 

Mere end 90 % af alle brugere vælger resultater på side 1, når de bruger søgemaskiner som Google til at finde oplysninger om virksomheder, produkter eller ydelser eller køber i webshops. Derfor er det nødvendigt, at din virksomheds hjemmeside er så synlig som mulig for målgruppen.

 

Hos Secher Communication har vi mange års erfaring med at skrive effektive webtekster, også kaldet SEO-tekster, der skaber synlighed og øger trafikken til virksomhedernes hjemmesider. Derfor kan du trygt bruge os, hvis du ønsker større synlighed for potentielle kunder.

Langt de fleste personer bruger søgemaskiner til at finde oplysninger om virksomheder, produkter eller ydelser samt foretage køb i webshops.

 

Mere end 90 % af alle brugere vælger resultater på side 1 i Google og andre søgemaskiner. Derfor er det nødvendigt at forbedre synligheden af din virksomheds hjemmeside, så potentielle kunder nemmere finder den. En hjemmeside har trods alt begrænset værdi, hvis ikke målgruppen ved, at den eksisterer.

 

Med søgeoptimerede webtekster, også kaldet SEO-tekster, kan din virksomhed på effektiv vis få en mere synlig hjemmeside og dermed bedre eksponering over for potentielle kunder.

Det siger vores kunder om os

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

SEO-tekster skaber synlighed

Det primære formål med SEO-tekster er at gøre virksomheders hjemmesider mere synlige i søgemaskiner, så brugerne vælger dem frem for konkurrenterne.

 

Hos Secher Communication skriver vi webtekster, der tager udgangspunkt i detaljerede data om din målgruppes søgeadfærd og købsbehov. Med disse data kan vi gøre din virksomhed mere synlig og relevant for målgruppen ved hjælp af hjemmesidetekster, der matcher indholdet på jeres hjemmeside til målgruppens ønsker og behov.

 

Vi har stor erfaring med at skrive SEO-tekster til hjemmesider, webshops og blogs og har hjulpet mange virksomheder med at få velskrevne SEO-tekster med godt indhold, der skaber synlighed over for potentielle kunder.

Gode SEO-tekster til flere formål

os Secher Communication tilbyder vi flere typer af webtekster i høj kvalitet, der både er velskrevne, læsevenlige og bidrager med værdifuldt indhold. Samtidig er disse webtekster også søgeordsoptimerede, så de skaber større synlighed på nettet for virksomheden bag dem.

 

Vi kan blandt andet hjælpe din virksomhed med at få gode SEO-tekster til flere forskellige formål:

lapwriting

Hjemmesider

Optimer tekstindholdet og
skab større fokus på bestemte
brugerhandlinger

lapwriting

Webshops

Få flere konverteringer
med tekster,der skaber øget
interesse og salg

lapwriting

Landingssider

Undersider med målrettet
indhold,der fremmer
leadgenerering og salg

lapwriting

SEO-artikler

Skab værdi for dine læsere
med godt indhold og få flere
hjemmesidebesøg

lapwriting

AdWords-annoncer

Tiltræk potentielle kunder
med effektive, prisvenlige
annoncer i søgemaskiner

lapwriting

Lokal søgeoptimering

Skab lokalt fokus og gør
din virksomhed mere
synlig i nærområdet

lapwriting

Produkttekster

Fremhæv fordele og gør
dine produkter mere attraktive
for målgruppen

lapwriting

Kategoritekster

Skab bedre synlighed i
søgemaskiner for de vigtigste
produktkategorier

lapwriting

Metatekster

Fang målgruppens interesse i
søgemaskiner og få
flere hjemmesidebesøg

Øg salget med velskrevne SEO-tekster til webshops

Søgeoptimerede hjemmesidetekster er én af de mest effektive og prisvenlige metoder til at tiltrække kunder til en webshop. Disse webtekster fokuserer både salg, men er også optimeret til søgemaskiner og brugernes konkrete søgeadfærd og købsbehov.

 

Vigtigheden af velskrevne hjemmesidetekster er tydelig – se blot disse tal om danskernes onlineadfærd:

 

82 % handler i webshops

83 % fravælger webshops med stavefejl og dårligt sprog

82 % fravælger webshops med dårlige produktbeskrivelser

 

Vi har stor erfaring med at skrive læsevenlige SEO-tekster, der både fanger målgruppens interesse i søgemaskinerne, men også fremhæver fordelene ved din webshops produkter, så de fremstår så attraktive som muligt.

Hjemmesidetekster, der skaber synlighed og værdi

Tekst til en hjemmeside skabes ud fra formålet med hjemmesiden. Skal teksten være informerende og objektiv? Eller skal hjemmesiden skabe interesse og salg? Tekst til en hjemmeside skabes også ud fra, hvor i købsprocessen en potentiel kunde befinder sig – er kunden kun ude efter mere viden, eller er personen helt klar til at købe, men leder efter det bedste sted at foretage sit køb?

For at forbedre din hjemmesides synlighed og gøre din virksomhed mere attraktiv for målgruppen er det nødvendigt med hjemmesidetekster i et velskrevet sprog, der indeholder nøje udvalgte søgeord.

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at skrive effektive tekster til hjemmesider. Vi har hjulpet mange virksomheder med at få mere synlige hjemmesider og fremhæve deres ydelser eller produkter bedst muligt. Skal vi skrive webtekster for din virksomhed, så I også kan få flere kunder?

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?