Tekstoptimering skaber mening og værdi

God kommunikation til målgruppen har naturligvis stor betydning for enhver virksomhed. Med klar kommunikation, der er gennemtænkt og korrekt, bliver det nemmere at skabe tillid, troværdighed og en mere positiv opfattelse.

 

Derfor er det også ærgerligt, når dårlige formuleringer og sproglige fejl får negativ indflydelse. I værste tilfælde vælger potentielle kunder og samarbejdspartnere nemlig konkurrenterne. Det understreges tydeligt af undersøgelser, der viser, at hele 83 % af danskerne fravælger webshops med dårligt sprog, som stavefejl og dårlige formuleringer. Dårligt sprog har altså negativ effekt på bundlinjen.

Vigtigheden af korrekt og velformuleret tekstoversættelse kan ikke understreges nok – med dårlige oversættelser, der f.eks. ikke tager højde for sprog- og kulturforskelle, risikerer man, at tekstens budskab ikke træder tydeligt igennem eller endda helt forsvinder.

 

Med professionelle oversættere minimeres de mange risici, så kvaliteten på virksomhedens tekstoversættelse bliver så god som mulig. På den måde sikrer man også, at oversættelse af tekster skaber størst mulig værdi for virksomhederne.

Optimering af tekster skaber stor værdi

Tekstoptimering omfatter tiltag, der skaber tekster med bedre indhold, højere kvalitet og mere effektive budskaber. Med tekstoptimering undgår I stave- og tastefejl, dårlige formuleringer og manglende fokus, så din virksomheds kommunikation med målgruppen bliver mere effektiv og troværdig.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi flere ydelser, der har til formål at forbedre den sproglige og indholdsmæssige kvalitet i virksomheders tekster:

korekt

Korrekturlæsning

Undgå klassiske sprogfejl og få velskrevne tekster, der er 100 % fejlfrie, så din virksomhed virker mere professionel og troværdig.

sprogoptimering

Tekstoptimering

Få tekster med bedre sprog og større fokus på fordele og vigtige budskaber, så dine tekster får størst mulig effekt på målgruppen.

Forskellige grader af tekstoptimering

Når vi forbedrer virksomheders tekster, ser vi blandt andet på indholdet og sproget. Teksterne kan allerede være gode og kræver derfor kun korrekturlæsning for at sikre, at teksten er 100 % fejlfri.

 

Andre tekster kræver derimod forbedring af både sprog, indhold og fokus på fordele og udbytte, så de rammer målgruppen endnu bedre. Ved tekstredigering og tekstoptimering sammenligner vi også med tidligere tekster, så der skabes en rød tråd til den eksisterende kommunikation.

 

Udover muligheden for korrektur, tekstredigering og tekstoptimering kan tekstforfatning også være et alternativ. Her bruger vi en anden tilgang og arbejdsmetode, der kan sikre din virksomhed velskrevne tekster med effektive budskaber.

Det siger vores kunder om os

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Tekstoptimering på flere sprog

Hos Secher Communication tilbyder vi ikke kun optimering af danske tekster. Vi tilbyder også tekstoptimering og oversættelse til og fra en lang række sprog, som engelsk, norsk, svensk og tysk.

Alle vores sprogspecialister har stor erfaring med deres sprog og har typisk også sprogene som modersmål. Det giver dig sikkerhed for et indgående kendskab til målsproget og kulturforskelle, hvilket i sidste ende sikrer tekster i høj kvalitet.

Uanset om din virksomhed har brug for korrekturlæsning, tekstredigering eller tekstoptimering, så er resultatet sprogligt korrekte tekster i høj kvalitet, der rammer din virksomheds målgruppe bedre og dermed skaber mere tillid, troværdighed og værdi til din virksomhed.

kvalitetpersonel

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?