Sproglig optimering skaber større værdi

Tekster med stavefejl og dårlige formuleringer har negativ effekt på opfattelsen af din virksomhed. Derfor er det vigtigt med velskrevne tekster, der både er sprogligt korrekte, men også gør vigtige budskaber mere tydelige og fremhæver fordelene ved jeres produkter eller ydelser.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med sproglig og indholdsmæssig forbedring af tekster. Vi arbejder både med korrekturlæsning og tekstoptimering, der sikrer fejlfrie tekster med klare budskaber. Og det skaber større værdi for din målgruppe og din virksomhed.

For at virksomheder og organisationer kan ramme deres målgrupper effektivt igennem tekster, er det utrolig vigtigt med velskrevne tekster, der er sprogligt korrekte og gør vigtige budskaber så tydelige som muligt. Tekster med sproglige fejl og dårlige formuleringer kan føre til, at din målgruppe opfatter din virksomhed som utroværdig og uprofessionel. Og det kan ingen virksomheder leve med.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at gøre tekster sprogligt og indholdsmæssigt bedre. Vi arbejder både med korrekturlæsning og omskrivning af tekster, der gør vigtige budskaber mere tydelige og fremhæver fordelene ved en virksomheds produkter eller ydelser bedre.

 

Resultatet af sprogligt optimerede tekster er derfor bedre indhold og kvalitet, der skaber større værdi for både målgruppen og virksomheden.

Forskellige typer af sprogoptimering

Sprogoptimering handler ikke kun om at rette stavefejl og kommaer, så en teksten bliver mere læsevenlig. Det handler også om at skabe mere værdi for målgruppen, der læser teksten, ved at fremhæve budskaber og udbytte bedst muligt. Det gælder uanset om teksten er til en hjemmeside, en annonce eller en brochure.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at optimere tekster – både i forhold til den sproglige kvalitet, men også så virksomhederne, deres budskaber og produkter eller ydelser præsenteres optimalt. Tekstoptimering har altså flere fordele:

 

Fejlfrie og sprogligt korrekte tekster

Bedre tilpasning til målgruppen

Fremhæver budskaber og fordele bedre

Mere flydende og læsevenligt sprog

Større fokus på bestemte brugerhandlinger

Matcher virksomhedens kommunikation og image

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Tekstoptimering på flere sprog

Hos Secher Communication arbejder vi ikke kun med korrekturlæsning og tekstoptimering på dansk, men vi tilbyder også vores tekstydelser på andre sprog. Det betyder, at din virksomhed kan få velskrevne tekster med værdiskabende indhold på blandt andet engelsk, tysk, svensk og norsk.

 

Omformulering eller rettelse af tekster på andre sprog end dansk, er noget vores sprogspecialister tager sig af. De har hver især mange års erfaring med optimering af tekster, og kan derfor give din virksomhed tekster i høj kvalitet.

 

Udover korrekturlæsning og sproglig optimering så tilbyder vi også professionel tekstforfatning til en lang række formål. Du kan f.eks. få velskrevne og værdiskabende tekster til din virksomheds hjemmeside, brochurer eller annoncering.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?