Sproglig optimering skaber større værdi

Tekster med stavefejl og dårlige formuleringer kan have negativ effekt på målgruppens opfattelse af din virksomhed. Derfor er det vigtigt med velskrevne tekster, der både er sprogligt korrekte, men også gør vigtige budskaber mere tydelige og fremhæver fordelene ved jeres produkter eller ydelser.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med sproglig og indholdsmæssig forbedring af tekster. Vi arbejder med korrekturlæsning og tekstoptimering, der sikrer fejlfrie tekster med klare budskaber. Det skaber i sidste ende bedre tekster til din målgruppe og større værdi for din virksomhed.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med at få endnu bedre tekster?

Tekster med stavefejl og dårlige formuleringer kan have negativ effekt på din virksomhed. Derfor er det vigtigt med velskrevne og sprogligt korrekte tekster, der har tydelige budskaber og fremhæver fordelene ved jeres produkter eller ydelser.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med korrekturlæsning og tekstoptimering, der sikrer fejlfrie tekster med klare budskaber. Det skaber i sidste ende bedre tekster til din målgruppe og større værdi for din virksomhed.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med at få endnu bedre tekster?

Forskellige typer af sprogoptimering

Sprogoptimering handler ikke kun om at rette stavefejl og kommaer, så en teksten bliver mere læsevenlig. Det handler også om at skabe mere værdi for målgruppen, der læser teksten, ved at fremhæve budskaber og udbytte bedst muligt. Det gælder uanset om teksten er til en hjemmeside, en annonce eller en brochure.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at optimere tekster – både i forhold til den sproglige kvalitet, men også så virksomhederne, deres budskaber og produkter eller ydelser præsenteres optimalt. Tekstoptimering har altså flere fordele:

 

Fejlfrie tekster med mere læsevenligt sprog

Bedre tilpasning til målgruppen

Fremhæver budskaber og fordele bedre

Større fokus på ønskede brugerhandlinger

Matcher virksomhedens kommunikation og image

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Tekstoptimering på flere sprog

Hos Secher Communication arbejder vi ikke kun med korrekturlæsning og tekstoptimering på dansk, men vi tilbyder også vores tekstydelser på andre sprog. Det betyder, at din virksomhed kan få velskrevne tekster med værdiskabende indhold på blandt andet engelsk, tysk, svensk og norsk.

 

Omformulering eller rettelse af tekster på andre sprog end dansk, er noget vores sprogspecialister tager sig af. De har hver især mange års erfaring med optimering af tekster, og kan derfor give din virksomhed tekster i høj kvalitet.

 

Udover korrekturlæsning og sproglig optimering så tilbyder vi også professionel tekstforfatning til en lang række formål. Du kan f.eks. få velskrevne og værdiskabende tekster til din virksomheds hjemmeside, brochurer eller annoncering.

Ønsker du professionel hjælp til dine tekster?